Servicii oferite de biroul de traduceri AMARYLLIS TRADUCERI

Servicii de traduceri profesionale – Slobozia

  • Traducere
  • Interpretariat
  • Legalizare notariala
  • Corectura text
  • Tehnoredactare
  • Printare/ Scanare/ Plastifiere/ Indosariere/ Fax/ E-mail

Traduceri: Va oferim traduceri de calitate, autorizate de Ministerul Justitiei, din si in orice limba.

Domenii de traducere:

Traduceri tehnice – manuale de utilizare si de intretinere, caiete de sarcini, cataloage de produse, fise tehnice, brosuri, IT, transporturi, mediu etc.

Traduceri juridice – legislatie, sentinte judecatoresti, procuri, acte constitutive, somatii, declaratii, corespondente, sentinte etc.

Traduceri economice, financiar – bancare bilanturi, balante, studii de piata, studii de fezabilitate, rapoarte de audit, memorii, documentatii pentru privatizare, documentatie credite etc.

Traduceri medicale – prezentari de produse farmaceutice si medicale, industrie farmaceutica si medicala, echipamente medicale, fise medicale, diagnostice etc.

Traduceri acte tipizate- certificate de nastere, casatorie, livrete de familie, acte masina, adeverinte, diplome, foi matricole, atestate, foi matricole etc.

Nota: Traducerea dvs poate fi:

  • TRADUCERE AUTORIZATA

Traducerea autorizata este o traducere realizata de catre un traducator autorizat de Ministerul de Justitie, care poarta semnatura si stampila acestui traducator, si care trebuie / poate fi legalizata de catre un notar public.

  • TRADUCERE LEGALIZATA

Traducerea legalizata se obtine prin legalizarea unei traduceri autorizate la un
notar public.

  • TRADUCERE SIMPLA

Numim traducere simpla o transpunere scrisa a unui text dintr-o limba in alta, care nu necesita stampila si semnatura traducatorului autorizat, nici legalizare notariala.

Interpretariat :Va oferim servicii de interpretariat de calitate pentru toate tipurile de evenimente.

Legalizare notariala a traducerilor: Biroul nostru de traduceri asigura si serviciile conexe activitatii de traducere, si anume legalizare notariala a documentelor traduse la noi.

Corectura text: In cazul in care doriti   corectarea unor documente deja traduse, va oferim acest serviciu la jumatatea tarifului practicat pentru efectuarea traducerilor.

Tehnoredactare: Daca aveti nevoie de tehnoredactarea   unui document  va putem oferi si acest serviciu.

Printare/ Scanare/ Plastifiere/ Indosariere/ Fax/ E-mail: La noi puteti beneficia de toate aceste servicii.